Nou model de pipeline per al desplegament de micro frontends


22-09-2021
Darrera actualització: 22-09-2021

Introducció

El terme Micro Frontends estén els conceptes de micro serveis al món dels frontals. La idea que hi ha al darrere és pensar en un lloc web o una aplicació web com una composició de funcions propietat d’equips independents, de forma que cada equip s’especialitza sobre una àrea de negoci i la desenvolupa de forma transversal, des de la base de dades fins a la interfície d’usuari.

Novetats

El SIC 3.0 permet el desplegament de micro frontends independents dins un servidor compartit amb un volum persistent en plataformes Openshift i Kubernetes, generant les pipelines necessàries. Amb l’objectiu que els usuaris sàpiguen com s’ha de configurar i quin serà el funcionament, s’ha adaptat la documentació i s’han incorporat exemples:Si teniu qualsevol dubte o problema podeu revisar les Preguntes Freqüents o utilitzar els canals de Suport.