SIC. Desplegament de scripts a PostgreSQL Database Server 13 al SIC 2.0


10-10-2022
Darrera actualització: 10-10-2022

Introducció

El Servei d’Integració Contínua és un servei a disposició dels proveïdors d’aplicacions per a automatitzar el desplegament de les aplicacions, contemplant actualment al SIC 2.0, el desplegament d’aplicacions on-premise als entorns d’Integració mitjançant les següents modalitats:

  • Automàtica: els artefactes generats es despleguen als servidors web, servidors d’aplicacions i servidors de bases de dades.

  • Delegada: els artefactes generats es lliuren a través del servei de binaris i es delega als CPD el seu desplegament automàtic.

  • Semiautomàtica: els artefactes generats es lliuren a través del servei de binaris perquè, Cpd o el proveïdor d’aplicacions segons pertoqui, dugui a terme el desplegament.

La modalitat de desplegament delegat acabarà substituint la modalitat automàtica, però aquesta possibilitat varia en funció del grau d’avançament del projecte amb cada proveïdor d’infraestructures.

Per a més informació: Modalitats de desplegament

Novetats

Amb l’objectiu de permetre el desplegament de scripts a PostgreSQL Database Server 13, s’ha actualitzat el client encarregat dels desplegaments en modalitat automàtica per a donar cobertura a la versió prevista al Full de ruta de programari CTTI. Aquesta actualització permetrà mantenir automatitzats els desplegaments a mesura que les aplicacions vagin migrant, sense requerir canvis pel que fa a la configuració de les pipelines.

Per a més informació: Integració contínua.



Si teniu qualsevol dubte o problema podeu revisar les Preguntes Freqüents o utilitzar els canals de Suport.