SIC. Nova pipeline de pujada d'imatges pròpies al registre corporatiu al SIC 3.0


24-05-2022
Darrera actualització: 24-05-2022

Introducció

El Servei d’Integració Contínua és un servei a disposició dels proveïdors d’aplicacions per a automatitzar el desplegament de les aplicacions proporcionant diferents models de pipeline segons les necessitats:

  • Desplegament d’aplicacions o productes

  • Publicació de llibreries

En aquest escenari, en cas de requerir la pujada d’una imatge pròpia al Registre d’Imatges corporatiu, el procediment implicava fer una petició a l’equip de Suport Cloud.

Novetats

Amb l’objectiu de dotar d’una major autonomia als lots d’aplicacions, el SIC 3.0 passa a permetre la construcció i publicació d’imatges pròpies al Registre d’Imatges corporatiu (Harbor). Aquesta funcionalitat està principalment concebuda per a permetre disposar d’imatges pròpies de productes de tercers i que permetrà estendre, tant d’imatges del Repositori Corporatiu com d’altres repositoris públics.

Per a la publicació d’imatges pròpies, a més de la versió, únicament serà necessari configurar la ruta i nom del Dockerfile i el nom de la imatge a generar. Amb l’objectiu que els usuaris sàpiguen com s’ha de configurar i quin serà el funcionament, s’ha adaptat la documentació i s’han incorporat exemples:Si teniu qualsevol dubte o problema podeu revisar les Preguntes Freqüents o utilitzar els canals de Suport.