SIC. Nova plataforma CaaS KuberMe de CPD1


25-11-2021
Darrera actualització: 25-11-2021

Introducció

Dins de les plataformes cloud que ofereix la Generalitat de Catalunya, Cpd1 passa a proporcionar una nova plataforma CaaS KuberMe. Es tracta d’una nova plataforma en contenidors i orquestració amb Kubernetes versió 1.18 al Cloud Privat de consolidables i ha estat certificada per l’equip de Suport cloud per a poder començar a desplegar aplicacions.

Novetats

El SIC 3.0 permet el desplegament d’aplicacions a la nova plataforma CaaS KuberMe de Cpd1, generant totes les pipelines necessàries, tant de desplegament com operatives. Amb l’objectiu que els usuaris sàpiguen com s’ha de configurar i quin serà el funcionament, s’ha adaptat la documentació i s’han incorporat exemples:Si teniu qualsevol dubte o problema podeu revisar les Preguntes Freqüents o utilitzar els canals de Suport.