Canigó. Pròxima actualització plugin Canigó 3.6


14-10-2021
Darrera actualització: 14-10-2021

Introducció

Dins dels lliurables de Canigó hi consten l’archetype i el plugin de l’Eclipse. Seguint l’objectiu del Centre de Suport Canigó de proporcionar als desenvolupadors el màxim d’eines útils per a la creació de projectes dins el marc de treball, pròximament es publicarà la nova versió de Canigó 3.6 amb suport per a Jdk11 i s’actualitzarà l’archetype i el plugin de Canigó per a passar a generar projectes per aquesta versió del Framework.

Novetats

Un cop publicada l’actualització del plugin i realitzada la seva instal·lació a l’entorn de desenvolupament, únicament es podrà generar projectes Canigó 3.6 mitjançant aquesta eina. No obstant això, si es necessita crear projectes amb Canigó 3.4, es pot optar per mantenir la versió instal·lada del plugin o bé, si ja s’ha instal·lat l’actualització, podeu seguir la següent guia: Creació manual de projecte amb Canigó 3.4.

Documentació

Podeu consultar les versions amb suport al Roadmap de Canigó.