Canigó. Mòdul Enotum_WS deprecat


01-10-2021
Darrera actualització: 01-10-2021

Introducció

S’ha fet una anàlisi dels mòduls que apliquen a Canigó 3.4 per a preparar-los per a la següent versió de Canigó 3.6. En aquest sentit, el mòdul d’Enotum_WS consistia en la publicació dels serveis que ofereix el mòdul Enotum de Canigó. Aquest mòdul aplicava a aplicacions no basades en Spring exposant els servlets en el web.xml, per la qual cosa aquesta estratègia ja no aplica per a Canigó 3.4.

Novetats

Com a conclusió de l’anàlisi, el mòdul canigo.integration.notificacions.electroniques.ws passa a considerar-se deprecat. La forma d’exposició dels serveis oferts pel mòdul canigo.integration.notificacions.electroniques es pot realitzar a través de serveis exposats amb Spring.

Documentació de Canigó

Per a obtenir més informació sobre els mòduls de Canigó podeu consultar la documentació de Canigó al Portal de Frameworks i Solucions d’Arquitectura.