SIC. Procés d'esborrat de binaris


09-09-2021
Darrera actualització: 09-09-2021

El Servei de Binaris del SIC és un servei a disposició dels proveïdors de lots d’aplicacions i CPD per al lliurament i descàrrega d’artefactes de cara al desplegament d’aplicacions. Amb l’objectiu de controlar i limitar l’ús de l’espai, a partir del 19/09/2021 es restringeix el criteri d’antiguitat en la conservació d’artefactes repositats de manera que únicament es respectaran les últimes 5 versions repositades per codi d’aplicació i projecte; i, pel que fa a versions anteriors, es respectaran si aquestes han estat pujades durant els últims 6 mesos (180 dies).

Fins a aquesta data, es respectaven versions anteriors pujades en l’últim any per la qual cosa preguem que us assegureu de no perdre informació. Recordeu que el Servei de Binaris no està concebut com un servei de custòdia permanent sinó com un sistema d’intercanvi d’artefactes per al desplegament d’aplicacions.


Per a més informació:Si teniu qualsevol dubte o problema podeu revisar les Preguntes Freqüents o utilitzar els canals de Suport.