SIC. Procés d'esborrat de binaris


08-04-2021
Darrera actualització: 08-04-2021

El Servei de Binaris del SIC és un servei a disposició dels proveïdors de lots d’aplicacions i CPD per al lliurament i descàrrega d’artefactes de cara al desplegament d’aplicacions. Amb l’objectiu de controlar i limitar l’ús de l’espai, a partir del 21/04/2021 es posa en servei un procés d’esborrat periòdic de manera que únicament es respectaran les últimes 5 versions repositades per codi d’aplicació i projecte; i, pel que fa a versions anteriors, es respectaran si aquestes han estat pujades durant l’últim any (365 dies).


Per a determinar les versions d’una aplicació se seguirà l’estàndard del CTTI de versions establert a https://qualitat.solucions.gencat.cat/estandards/estandard-versions-programari/.


Per a més informació:Si teniu qualsevol dubte o problema podeu revisar les Preguntes Freqüents o utilitzar els canals de Suport.