Canigó. Actualització plugin Eclipse 1.7.10


15-09-2020
Darrera actualització: 15-09-2020

Introducció

Dins dels lliurables de Canigó hi consten l’archetype i el plugin de l’Eclipse. Seguint l’objectiu del Centre de Suport Canigó de proporcionar als desenvolupadors el màxim d’eines útils per a la creació de projectes dins el marc de treball, s’ha actualitzat el plugin de l’Eclipse per a generar projectes amb Canigó 3.4.5. Podeu consultar l’abast complet a les Release Notes, apartat Canigó 3.4.5.

Aquest plugin de l’Eclipse és un connector desenvolupat a mida que afegeix menús contextuals a l’IDE per a la creació de projectes Canigó utilitzant l’arquetipus Maven, encarregant-se de la incorporació de mòduls a un projecte amb una configuració ja donada estalviant temps als desenvolupadors.

Novetats

S’han modificat els següents rangs de versions dels mòduls:

  • canigo.integration.sgde [2.0.0,2.5.0)
  • canigo.integration.tributs.pica [2.0.0,2.5.0)


Per a instal·lar o actualitzar la versió del plugin és necessari seguir els passos descrits a la secció “Instal·lació” del Plugin Canigó per a Eclipse.