Canigó. Actualització archetype 1.6.6 i actualització plugin Eclipse 1.7.8


12-06-2020
Darrera actualització: 12-06-2020

Introducció

Dins dels lliurables de Canigó hi consten l’archetype i el plugin de l’Eclipse. Seguint l’objectiu del Centre de Suport Canigó de proporcionar als desenvolupadors el màxim d’eines útils per a la creació de projectes dins el marc de treball, s’ha actualitzat l’archetype i el plugin de l’Eclipse per a modificar projectes afegint el mòdul de Mongodb 2.3.0. Podeu consultar l’abast complet a les Release Notes, apartat Canigó 3.4.4.

Aquest plugin de l’Eclipse és un connector desenvolupat a mida que afegeix menús contextuals a l’IDE per a la creació de projectes Canigó utilitzant l’arquetipus Maven, encarregant-se de la incorporació de mòduls a un projecte amb una configuració ja donada. Dins dels canvis introduïts en aquesta nova versió, hi consta l’actualització del mòdul de Mongodb versió 2.3.0 per a utilitzar el driver de Mongo 2.13.3 compatible amb Mongodb 4.2.

Novetats

En seleccionar l’opció mòdul de persistència anomenada Mongodb module s’actualitzarà automàticament el projecte per a que utilitzi la nova versió del mòdul:

Per a instal·lar o actualitzar la versió del plugin serà necessari seguir els passos descrits a la secció Instal·lació del Plugin Canigó per a Eclipse.

Documentació del Plugin

Teniu disponible la següent documentació: