Canigó. Actualització plugin eclipse 1.7.6


24-12-2019
Darrera actualització: 24-12-2019

Introducció

Seguint l’objectiu del Centre de Suport Canigó de proporcionar als desenvolupadors d’aplicacions el màxim d’eines útils per a la creació de projectes amb aquest marc de treball, s’ha actualitzat el plugin de l’Eclipse per generar projectes amb Canigó 3.4.2. Podeu consultar l’abast complet a les Release Notes, apartat Canigó 3.4.2. Aquest plugin de l’Eclipse és un connector desenvolupat a mida que afegeix menús contextuals a l’IDE per a la creació de projectes Canigó utilitzant l’arquetipus Maven i per afegir mòduls, a un projecte creat, amb una preconfiguració ja donada. Dins dels canvis introduits en aquesta nova versió hi consta l’evolució del mòdul de Seguretat de Canigó per permetre l’autenticació i l’autorització a Gicar Autorització GICAR a Canigó, per a facilitar la utilització d’aquesta nova funcionalitat del mòdul de Seguretat.

Novetats

La nova versió 1.7.6 del plugin incorpora una nova pregunta al mòdul de seguretat, consistent en si s’ha seleccionat l’opció “GICAR” com a proveïdor de seguretat:

És necessari seleccionar una opció, BBDD o GICAR, a la pregunta “Tipus d’autorització Gicar?”

Segons l’opció seleccionada, el plugin modificarà els fitxers del projecte amb:

  • BBDD: L’autenticació per Gicar i autorització per BBDD com fins ara.
  • GICAR: L’autenticació i l’autorització per Gicar incorporats a la versió 3.4.2 de Canigó.

Per instal·lar o actualitzar la versió del plugin és necessari seguir els passos descrits a la secció “Instal·lació” del Plugin Canigó per a Eclipse.

Documentació del Plugin d’Eclipse

Teniu disponible la següent documentació: