Canigó. Actualització mòdul Antivirus


10-12-2019
Darrera actualització: 10-12-2019

Introducció

Dins de l’abast de la versió 3.4.1 del framework Canigó s’ha alliberat la versió 2.2.0 del mòdul de l’Antivirus de Canigó utilitzant l’última versió del client de l’antivirus. Amb aquesta actualització s’aconsegueix un dels objectius prioritaris de CS Canigó, que consisteix en proporcionar els connectors d’integració actualitzats utilitzant les últimes versions disponibles de les seves llibreries associades.

Detalls de la nova versió

El mòdul de l’Antivirus permet l’escaneig d’arxius mitjançant el Servei d’Antivirus Central del CTTI. Per a accedir a aquest servei s’utilitza el client API de Symantec. Aquesta actualització del mòdul utilitza la versió 7.9.2 de l’API i aquesta passa a ser la versió preferent a utilitzar. Les versions anteriors, encara que continuen actives, estan deprecades i per tant ja no es donarà suport. Per a poder utilitzar aquesta API, com que no està disponible en cap repositori públic Maven, s’ha de sol·licitar el jar “scanengine-api-7.9.2.jar” obrint un tiquet de suport al Jira CSTD, servei Canigó (CAN).

Recordem que els dominis d’accés al Servei d’Antivirus són:

Entorn Domini port
Preproducció preproduccio.antivirus.intranet.gencat.cat 1344
Producció antivirus.intranet.gencat.cat 1344

Documentació mòdul

Per a obtenir més informació del Mòdul d’Antivirus podeu consultar la documentació del Connector d’Antivirus al Portal de Frameworks i Solucions d’Arquitectura.