SIC. Suport a MySQL i Microsoft SQL SERVER


04-07-2016
Darrera actualització: 04-07-2016

Durant el mes de Juny s’ha dotat al SIC de les eines i procediments necessaris per poder donar suport a les bases de dades MySQL i Microsoft SQL SERVER. Aquesta nova addició de tecnologies de Bases de Dades té afectació als següents documents de la secció de Documentació del SIC del Portal de Frameworks i Solucions d’Arquitectura:

![Formulari scripts BBDD MySQL i SQLSERVER](/images/news/SIC-formulari_ Jenkins_SQL.png “Formulari scripts BBDD MySQL i SQLSERVER”)

  • Manual d’Usuari: afegida informació per la configuració del fitxer de plans de BBDD per a aquestes bases de dades.

A continuació es mostra un exemple de com podria quedar el fitxer de plans per a una aplicació amb que utilitzés aquestes bases de dades:

Script plans MySQL i SQLSERVER

Al fitxer de plans s’indica l’idBBDD. Aquest atribut fa referència al nom de la connexió que s’ha definit al formulari anterior i indica que l’script indicat s’ha d’executar a través de la connexió de base de dades amb aquest nom.

Destacar que l’execució de scripts només es troba disponible per als entorns d’INT. Per PRE i PRO, els procediments de desplegament són semi-automàtics amb lliurament per sFTP d’artefactes a CPD, i enviament de correu de sol·licitud de desplegament a SAU CTTI o sol·licitud de canvi a Remedy.

Per a qualsevol dubte referent a l’execució de scripts de base de dades ens podeu obrir una consulta al servei “FRAMEWORK SIC” de SAU-Remedy.