Canigó. Nova versió del connector Antivirus


24-04-2015
Darrera actualització: 24-04-2015

Durant el mes d’Abril han estat publicades les versions 1.2.0 del Connector d’Antivirus per a Canigó 3 i 2.3.21-SNAPSHOT per a Canigó 2.

Aquestes noves versions utilitzen la versió 7.5 de l’API de Symantec. Per a poder utilitzar aquesta API s’ha de sol·licitar el jar “sym-7.5.jar” a la bústia de canigó oficina-tecnica.canigo.ctti@gencat.cat al no estar disponible a cap repositori públic Maven. Altrament l’aplicació no podrà compilar. La instal·lació haurà de fer-se en els repositoris locals dels desenvolupadors. Aquesta llibreria ja ha estat incorporada internament al SIC (Servei d’Integració Contínua) per a compilacions de releases d’aplicacions.

Per a continuar utilitzant l’API de Symantec 4.3.1 s’ha de mantenir la versió 1.1.0 del connector (o anterior) en cas de Canigó 3 i 2.3.20 (o anterior) en cas de Canigó 2. No s’han detectat incompatibilitats en l’ús d’aquesta versió de l’API en l’accés al nou servei d’Antivirus.

Els nous dominis d’accés al Servei d’Antivirus són:

Entorn Domini port
preproducció preproduccio.antivirus.intranet.gencat.cat 1344
producció antivirus.intranet.gencat.cat 1344

El port d’accés, ICAP (1344), no és un dels estàndars (80-http, 443-https). És per aquest motiu que s’han de gestionar les regles de firewall per habilitar la connectivitat cap al servei d’Antivirus des dels servidors d’aplicacions.

Per a obtenir més informació del Mòdul d’Antivirus podeu consultar la documentació del Connector d’Antivirus al Portal de Frameworks i Solucions d’Arquitectura.