Canigó. Actualització driver del mòdul d'antivirus

Darrera actualització: 23-05-2022

Introducció

L’objectiu d’aquest article és mostrar com actualitzar el driver del Mòdul d’antivirus per a projectes generats amb una versió del Framework Canigó inferior a la v.3.6.5.

Justificació

El mòdul d’integració amb l’antivirus corporatiu és un dels més utilitzats i amb més demanda els últims mesos. L’alineament de versions del driver i el servei permet assegurar un funcionament òptim de la integració tenint en compte que el servei d’antivirus només dona suport a l’última versió del connector. D’acord amb aquesta estratègia, s’ha generat una nova versió del Framework Canigó v.3.6.5 per a, entre d’altres, passar a fer servir la nova versió del driver java del connector del servei d’antivirus. Per tant, els projectes creats amb el plugin de Canigó ja vindran amb una preconfiguració a tal efecte i, en cas de plantejar l’actualització del driver a projectes existents amb Canigó 3.4 o 3.6, serà necessari seguir els passos que s’indiquen a continuació.

Passos a seguir

Cal modificar l’arxiu de l’aplicació pom.xml per a actualitzar el driver scanengine-api a la versió 8.2.0.

...
  <properties>
    ...
    <scanengine-api.version>8.2.0</scanengine-api.version>
    ...
  </properties>
  <dependencies>
    ...
    <dependency>
      <groupId>com.symantec.scanengine.api</groupId>
      <artifactId>scanengine-api</artifactId>
      <version>${scanengine-api.version}</version>
    </dependency>
    ...
  </dependencies>
...

Conclusió

És possible actualitzar el driver del connector de l’antivirus a projectes existents amb Canigó 3.4.x o 3.6.x per a assegurar un funcionament òptim de la integració amb aquest servei.