nuvol

DaaS i Cloud PC

Aquest article pretén donar una visió del producte Cloud PC (Windows 365) de Microsoft, tot incloent les seves característiques, pros i contres, casos d’ús i novetats.

27-02-2023

Cloud Printing

El serveis d’impressió al núvol permeten de forma senzilla i fiable la possibilitat de poder imprimir des de qualsevol lloc i qualsevol dispositiu. Aquest article pretén donar una visió general del servei d’impressió al núvol tot destacant les funcionalitats i característiques, els pros i contres i els seus casos d’ús.

25-07-2022

Cloud Native

Natiu en núvol (de l’anglès “Cloud Native”) esdevé un patró d'arquitectura de programari per al desenvolupament d'aplicacions tot atenent a tres principis essencials: escalabilitat, elasticitat i agilitat.

28-01-2020

Serverless Computing o FaaS

Com a evolució dels serveis oferts al nuvol, apareix un nou concepte anomenat FaaS (Function as a service) o Serverless Computing (Informàtica sense Servidor) que proporciona una plataforma que permet als clients desenvolupar, executar i gestionar les funcionalitats de l'aplicació sense la complexitat de construir i mantenir la infraestructura associada al desenvolupament i llançament d'una aplicació.

27-09-2018
RSS