Canigó. Actualització archetype 1.7.5 i plugin Eclipse 1.8.5


23-05-2022
Darrera actualització: 23-05-2022

Introducció

L’arquetipus és una eina Maven que facilita la creació de projectes seguint una plantilla. Utilitzant l’arquetipus i executant un goal de maven obtenim un projecte Canigó amb una base preconfigurada preparada per a incorporar-li noves funcionalitats.

El plugin és un connector desenvolupat específicament per a l’IDE Eclipse que permet afegir-hi menús contextuals per a la creació de projectes Canigó fent ús de l’arquetipus de Maven, a més d’afegir mòduls a un projecte creat i amb una preconfiguració donada. Així, usant l’Eclipse, podem crear un projecte i afegir-l’hi els mòduls necessaris obtenint un projecte preconfigurat per al marc de treball Canigó i estalviant temps als desenvolupadors.

S’ha actualitzat l’arquetipus i el plugin de Canigó per a generar projectes amb Canigó 3.6.5.

Podeu consultar l’abast complet de la nova versió al Llistat de canvis.

Novetats archetype

La versió 1.7.5 de l’arquetipus de Canigó incorpora les següents novetats:

  • Creació de projectes amb Canigó 3.6.5

Novetats plugin Eclipse

La nova versió 1.8.5 del plugin fa servir la versió 1.7.5 de l’arquetipus per a generar projectes amb Canigó 3.6.5. Per a instal·lar o actualitzar aquesta versió del plugin serà necessari seguir els passos descrits a la secció “Instal·lació” de la documentació del plugin de Canigó.

Cal destacar que per a utilitzar el plugin a partir de la versió 1.8.0, és necessari iniciar l’eclipse amb la màquina virtual de Java versió 11.

Documentació addicional

Podeu consultar la notícia de la publicació de la [versió 3.6.5 de Canigó] (/noticies/2022-05-23-CAN-actualitzacio-canigo-3_6_5/).