SIC. Expiració punts d'aprovació pipelines SIC 2.0


15-11-2021
Darrera actualització: 15-11-2021

Introducció

El Servei d’Integració Contínua és un servei a disposició dels proveïdors d’aplicacions per a automatitzar el desplegament de les aplicacions. En aquest sentit, les pipelines de desplegament incorporen una sèrie de punts manuals d’aprovació per part de l’usuari que permeten decidir el moment en què es vol iniciar el desplegament en un determinat entorn, així com confirmar que el desplegament i les corresponents verificacions han estat satisfactòries.

Novetats

Amb l’objectiu de controlar i limitar la concurrència i l’existència de tasques aturades en punts manuals d’aprovació, a partir del 18/11/2021 s’aplica un criteri d’expiració de manera que aquests punts manuals d’aprovació de les pipelines SIC 2.0 expiren en un termini màxim de 30 dies. Fins a aquesta data, al SIC 2.0 els punts d’aprovació no expiraven mai, la qual cosa implicava dur a terme una tasca periòdica de manteniment per a anar fent la neteja necessària. En canvi, al SIC 3.0 ja es va preveure aquesta necessitat i, per tant, es va aplicar d’entrada aquest mateix criteri d’expiració.


Per a més informació:Si teniu qualsevol dubte o problema podeu revisar les Preguntes Freqüents o utilitzar els canals de Suport.