SIC. Migració pipelines cloud al SIC 3.0


06-07-2021
Darrera actualització: 06-07-2021

El juny del 2021 s’ha iniciat el procés de migració de totes les pipelines que despleguen al cloud cap a la nova Plataforma SIC 3.0. El primer pas ha estat migrar un conjunt reduït d’aplicacions com a pilot, segons plataforma i tecnologia, amb un resultat exitós; i actualment s’està realitzant la migració massiva de totes les aplicacions que despleguen al cloud.

Calendari previst

Es preveu que el mes d’agost s’hagi finalitzat aquest primer bloc de migració i es passarà a fer focus de cara a cobrir els requeriments on-premise i plantejar una segona fase de migració que inicialment es preveu de cara al setembre-octubre del 2021.

Principals canvis

Recomanem consultar l’article SIC 3.0 i procés de transició per a conèixer la solució, el procés de transició i els principals canvis en l’operativa.


Per a més informació:Si teniu qualsevol dubte o problema podeu revisar les Preguntes Freqüents o utilitzar els canals de Suport.