SIC. Introducció a SIC 2.0


03-02-2017
Darrera actualització: 03-02-2017

El SIC està evolucionant per tal de poder donar cabuda a les tecnologies més emprades avui dia. La primera actualització està prevista d’aplicar-se a l’Abril d’aquest any i inclourà els següents canvis:

Nou Sistema de control de codi font: Gitlab

S’incorporarà Gitlab com a Sistema de control de codi font (SCM). Aquest SCM conviurà amb l’actual, el SVN. Les noves aplicacions que s’incorporin al SIC a partir d’aquest Abril, ja ho podran fer amb Gitlab.

Sistema d’accés al Gitlab / SVN / Jenkins

A partir de l’Abril, l’accés als repositoris GIT/SVN i Jenkins es farà mitjançant les mateixes credencials del compte GICAR. S’emetrà un comunicat alertant de la data concreta de posada en funcionament d’aquest canvi.

Autoservei de repositoris i usuaris a Gitlab

Els mateixos proveïdors d’aplicacions seran autònoms per poder crear els repositoris de codi de les aplicacions dins el Gitlab i assignar permisos a usuaris en aquests repositoris. Per a les aplicacions que ja custodien el codi font al repositori SVN, el SIC oferirà la possibilitat de migrar el contingut d’aquest sistema al de Gitlab. D’igual manera, es proporcionarà un procediment als proveïdors que vulguin migrar projectes del seu GIT de desenvolupament al GITLAB del SIC.

SIC 1.0 vs SIC 2.0

Durant els pròxims mesos s’alliberarà més informació i més detallada sobre aquests i futurs canvis que s’afegiran a SIC.