Darrera actualització: 13-07-2021

Introducció

El SIC actualment utilitza la tecnologia Docker per a disposar d’un entorn aïllat i immutable de construcció que, a més pugui ser utilitzat i testejat pels propis proveïdors. Per defecte, Docker està configurat per a utilitzar el registre públic Docker Hub com a repositori d’imatges. No obstant això, les imatges que utilitzarà SIC per a la construcció es troben allotjades un registre docker privat escollit per la Generalitat de Catalunya: Harbor.

Pipeline del SIC

El registre Docker privat de la Generalitat de Catalunya, està disponible a: https://docker-registry.ctti.extranet.gencat.cat. Es tracta d’un registre privat sense cap repositori d’accés públic.

Imatges de construcció

Podeu accedir al catàleg d’imatges per a la construcció d’aplicacions (builder) mitjançant el següent enllaç: https://docker-registry.ctti.extranet.gencat.cat/harbor/projects/129/repositories.

Pipeline del SIC

Permisos d’accés

Per a disposar d’accés a les imatges Docker utilitzades al SIC és necessari contactar amb l’Oficina Tècnica de Canigó a través dels canals establerts: https://canigo.ctti.gencat.cat/sic/suport/. L’Oficina subministrarà al proveïdor d’aplicacions un usuari amb permís de lectura al projecte gencat-sic-builders que conté les imatges Docker utilitzades pel SIC.

Codi font i documentació

Podeu accedir al codi font del catàleg d’imatges, i a la documentació associada, mitjançant el següent enllaç:
https://git.intranet.gencat.cat/0192-intern/sic-builders.

Pipeline del SIC

Ús del registre privat

Podeu consultar el següent article: Utilitzar imatges Docker Builder.
Si voleu més informació podeu consultar la secció de Guies.
Si teniu qualsevol dubte o problema podeu revisar les Preguntes Freqüents o utilitzar els canals de Suport.