Canigó. Revisió estat mòduls Canigó 3.4


24-03-2020
Darrera actualització: 24-03-2020

Introducció

Dins de l’abast de la versió 3.4.3 del Framework Canigó s’ha alliberat una nova versió dels mòduls de Canigó a partir de la realització d’un anàlisis previ sobre l’estat dels mòduls, les seves funcionalitats i els testos associats.

Novetats

A partir de l’anàlisi realitzat, s’han fet les següents revisions:

  • El mòdul canigo.integration.documentum passa a estar deprecat. La forma de comunicació amb Documentum i la versió suportada han quedat obsoletes. No es preveu més evolució d’aquest mòdul.

  • El mòdul canigo.integration.sap i canigo.integration.gecat passen a estar deprecats. La forma de comunicació amb SAP i la versió suportada han quedat obsoletes. No es preveu més evolució d’aquests mòduls.

  • El mòdul canigo.symantec.stub passa a estar deprecat. S’ha canviat la forma de realitzar test sobre el mòdul d’antivirus utilitzant mockito, i per tant, ja no és necessari aquest mòdul. No es preveu més evolució d’aquest mòdul.

  • Ampliació dels testos dels mòduls canigo.integration.icc, canigo.integration.notificacions.electroniques.ws, canigo.integration.sgde, canigo.operation.logging, canigo.security.saml, canigo.security.saml.bridge, canigo.security.saml.rest, canigo.support.lopd, canigo.support.merging i canigo.test.

Documentació de Canigó

Per a obtenir més informació sobre els mòduls de Canigó podeu consultar la documentació de Canigó al Portal de Frameworks i Solucions d’Arquitectura.