SIC. Actualització de versió Nexus


29-11-2019
Darrera actualització: 29-11-2019

Actualització del servei repositori d’artefactes

Durant el mes d’Octubre s’ha dut a terme l’actualització del repositori d’artefactes a la versió 3.16.2 del Nexus, en els següents apartats, es detallen les principals novetats i millores que s’incorporen amb aquesta versió així com també els problemes resolts.

Novetats

Endpoint de salut per node

Amb la versió 3.16 del Nexus s’ha proporcionat un EndPoint per a consultar la salut d’un node del Nexus, d’aquesta manera es permet consultar quan un node està disponible. Per a més informació, consultar: NEXUS-18949.

Creació de fitxer temporal a la càrrega d’artefactes per la interfície d’usuari

Si s’utilitza la interfície d’usuari per a pujar un artefacte, aquest es crearà físicament de forma temporal a java.io.tmpdir. Per a més informació, consultar: NEXUS-18277.

Verificat amb OpenJDK 8

S’ha certificat el correcte funcionament si s’inicia el Nexus amb OpenJDK 8. Per a més informació, consultar: NEXUS-6300.


Millores en les cerques

Les principals millores en les cerques són:


Resolució d’incidències en la interfície d’usuari

Els principals aspectes resolts són els següents:


Resolució d’incidències

Correcció de bug amb NPM

Correcció d’un bug registrat en el filtre de sol·licitud anti-csrf per evitar la falsificació de petició en llocs creuats, que bloquejava peticions de NPM correctes. Per a més informació, consultar: NEXUS-18850.

Correcció de bug amb POMs llargs

S’ha resolt un bug que no permetia pujar POMs llargs obtenint l’error “ArrayIndexOutOfBoundsException”. Per a més informació, consultar: NEXUS-18196.


Correccions de seguretat

S’han corregit principalment els següents forats de seguretat:

Informació addicional

Per a més informació de les funcionalitats que es proporcionen des de la versió 3.2.1 a la 3.16.2 podeu consultar els següents enllaços:


Si teniu qualsevol dubte o problema podeu revisar les [**Preguntes Freqüents**](/sic/faq) o utilitzar els canals de [**Suport**](/sic/suport).