SIC. Nova política d'autorització d'accés a repositoris


05-04-2015
Darrera actualització: 05-04-2015

Els repositoris de Subversion de l’antic model existents al SIC només comptaven amb un control d’accessibilitat (autenticació). Els usuaris podien accedir a determinats repositoris en funció del grup al qual se’ls hi havia assignat amb control total (Read/Write). En els repositoris del nou model s’ha incorporat un control d’autorització que permet definir els permisos sobre el contingut accedit (Read o Read/Write)

Aquesta nova característica ha permès limitar els permisos del grup d’administradors de CPD als repositoris de les aplicacions per tal que només puguin descarregar contingut (Read), salvant el risc i responsabilitat que comportava l’accés total (Read/Write) als repositoris als quals tenien accés en l’antic model.

![sic](/images/news/RML_vs_CPD_permissions.png)

Els nous repositoris de Subversion compten ara amb un total de 532 codis de diàleg donats d’alta. En el següent gràfic es mostren el total de codis de diàleg distribuïts per àmbits:

Per qualsevol consulta referent a la política d’accés als repositoris de Subversion es pot fer arribar una petició de consulta al JIRA CSTD al servei SICQ o s’ha d’obrir una petició Remedy de consulta al SIC.