SGDE. OCR al STD


05-02-2015
Darrera actualització: 05-02-2015

En el procés de transformació de CPD de l’entorn PROductiu del STD (Sistema de Transformació de Documents), finalitzat el passat 28/1, ha estat publicada una nova versió del WebService de Serveis Invocació STD:

Aquesta nova versió inclou mètodes d’OCR (Optical Character Recognition). A continuació es descriuen breument cadascuna de les funcionalitats proporcionades per aquests nous mètodes:

  • ferOCR: a partir del binari d’una imatge retorna el text resultat del OCR.
  • convertirPDFCercable: es passa l’OCR al document a convertir, prèvia conversió a imatge en cas que el document origen no sigui una imatge. El PDF resultat és un PDF “cercable”.
  • convertirComposarPDFCercable: mateixa funcionalitat que l’operació existent “convertirComposarPDF” però el document PDF a composar és un PDF “cercable”, ja que prèviament a la composició s’aplica la funcionalitat de “convertirPDFCercable”.

I un diagrama on s’il·lustra el seu funcionament dins el STD:

![OCR](/images/news/OCR.png)

En el Portal de Frameworks i Solucions d’Arquitectura, secció SGDE, podeu trobar tota la informació relacionada amb aquesta versió 2.0 del Webservice de Serveis Invocació STD. Properament es publicarà una nova versió del connector SGDE de Canigó 2 i Canigó 3 que faciliti el seu consum des d’aplicacions Canigó.